Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

DSC_7550.jpg
Salgsavdeling
 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Hymers Eriba campingvogner gjør comeback:

Endelig tilbake i Norge

Den populære Eriba campingvognserien er endelig tilbake i Norge etter å ha vært borte fra markedet i 7 år. Det satses stort på Eriba i 2017-sesongen, og serien byr på moderne campingvogner for enhver smak.

Hymers populære Eriba campingvogner kom tilbake på det norske markedet i 2016, og det satses stort på vognserien denne sesongen. - Det er fantastisk gøy at Eriba er tilbake, spesielt nå som Hymer er Norges mest solgte bobilmerke. Det er rett og slett perfekt timing for å introdusere Eriba, forteller Hege Lian, daglig leder hos Lians Caravan. 

- Vår erfaring er at disse campingvognene er i særklasse. De praktiske løsningene gjør at spesielt erfarne campere vil elske dem, forteller Lian. Hun trekker frem de store lasterommene og gjennomtenkte kjøkkenløsninger som noen av høydepunktene. - Eriba serien preges av høy kvalitet i alle ledd.
Interiøret i Eriba Nova S, i møbeldesignet Velvet Ash, gir en luksuriøs følelse. LED-TV med justerbart veggfeste og integrerte høytalere fås som valgfritt ekstrautstyr. Panorama takvinduer i stue og soverom gir godt med naturlig dagslys i vognen.
Moderne design og lun atmosfære
Den tyske campinggiganten Hymer er rangert blant de mest innovative og suksessrike bobil- og campingvognprodusentene i Europa. Vognene i Eriba serien preges av enestående kvalitet og høy komfort. Lian berømmer vognene for design og atmosfære. - De har klart å lage moderne vogner, uten at de virker kalde i stilen. Nordmenn liker gjerne at interiøret og atmosfæren er lun, og det får du i disse vognene.
Nova S byr på en grunnutstyrspakke som er enestående i sin klasse. Du får blant annet energisparende LED-belysning, mye lagringsplass, integrert markise og effektiv aircondition.
Premium-modellen
Den eksklusive modellen Eriba Nova S har fått et helt nytt utseende. Premium-modellen trekkes frem som flaggskipet i Eriba Nova serien og byr på førsteklasses materialer, moderne design og et eksepsjonellt lyssystem. Det redesignede interiøret skaper en lun og luksuriøs atmosfære. Som alle campingvognene i Nova-serien er denne modellen også vintertilpasset - campinggleden er derfor sikret året rundt.
Eriba Touring har en særegen fasong og det unike designet er basert på konstruksjonen av fly. Utsiden av vognen er preget av robust stål. Avbildet vogn har den eksklusive fargen Crystal Silver Matt Metall.
Stilig retrovogn med moderne interiør
Den særegne modellen Eriba Touring er en stilig retrovogn - som uten tvil vil få oppmerksomhet langs vegen. Vognen har svært lav egenvekt, kompakte mål og en lav total høyde. Det elektriske pop-top taket, som kan løftes og senkes, sørger allikevel for en god takhøyde innvendig, samt et perfekt klima og naturlig lys. Det eksklusive utstyret lover både komfort og høy sikkerhet. Innvending er interiøret praktisk og moderne. Gjennomtenkte oppbevaringsmuligheter lar deg ta med alt av nødvendig utstyr for spennende campingeventyr.
Takket være Eribas vinterteknologi kan du nyte campinglivet uansett årstid, selv i minusgrader. Eriba Nova SL er 100% frostsikker og har et kraftfult varmesystem. 
Ideell campingvogn for vinterbruk
Eriba Nova SL er en campingvogn med suverent design og optimal funksjonalitet. Det 51mm tykke gulvet av glassfiberarmert plast og den frostsikre installasjoner gjør dette til en optimal vogn for vinterbruk. Varmtvannsradioator og gulvvarme fås som valgfritt tilbehør, og gir optimal komfort for helårsbruk. Moderne design kombinert med god funksjonalitet gjør Nova SL til en unik opplevelse.
Stue og soverom i Eriba Exciting er praktisk utstyrt og utstråler en hjemmekoselig atmosfære. To modellutgaver tilbyr køysenger og vognene er svært barnevennlige.
Campingvogn for hele familien
Eriba Exciting er en svært familievennlig vogn, med sine praktiske sengeløsninger og gode oppbevaringsløsninger. Modellen byr på moderne utvendig design, økonomisk LED-belysning og sykkelstativ som valgfritt ekstrautstyr. Panorama-taket i oppholdsrommet sørger for rikelig med naturlig belysning. Du kan også velge pop-top tak som gir deg et ekstra soveareal, uten å måtte legge ned setene. Dette gir deg også en fantastisk utsikt.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler