Om oss

Kontakt Lians Bardufoss

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Om oss

Vi har hatt vår lidenskap som levebrød siden 1982. Siden oppstarten har bedriften utviklet seg både i størrelse og ekspertise, og består i dag av 35 fagfolk med ekspertise innen camping.

Lians Caravan & Fritid AS holder til på Andslimoen i Målselv, og ble etablert av Arild og Guri Lian i 1982. Vi er en av Norges største caravanforhandlere, med solid økonomi og forhandler av kjente campingvogn- og bobilmerker av høy kvalitet. I mer enn 30 år vi hatt verksted for caravan og vårt bilverksted er i dag spesialisert på Fiat.

Våre medarbeidere har lang erfaring både med å campe selv, og med å gi våre kunder gode råd for en trygg og god fritidsopplevelse. De har stor kompetanse på eksperter på varmesystemer, paraboler, Fiat, 12V, Gass, vannsystem, karosseriarbeid, understell, telt, campingmøbler og utstyr for camping. Vi elsker camping, og vi er derfor svært interessert i det vi driver med. Vi ønsker alle våre kunder det aller beste, og vi har evner og vilje til å oppfylle de fleste ønsker.

Vårt mål er at våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom å yte en glad og kunnskapsrik service.

Vi håper du vil trives hos oss!

Stolt sponsor av barneidrett

Lians er opptatt av at barn skal ha like forutsetninger til å kunne delta på aktiviteter, og har alltid vært en ivrig sponsor av barneidrett i Troms. Vi sponser BOIF og andre idrettslag i regionen, i tillegg til å sponse det lokale skytterlagets barne- og ungdomsarbeid.

Det er med stolthet vi ser at tidligere sponsing har vært med å bære fram olympiske mestre.

Høstmessen

Høstmessen hos Lians er blitt årets happening for mange! Dette er et stort, men uhøytidelig arrangement hvor alle er velkommen. Vi har underholdning, store premier og visning av nye modeller. De som ønsker å skreddersy sin vogn eller bobil for levering neste år, benytter ofte sjansen til det denne helgen. For mange er dette sesongens siste tur, og for andre er dette siste turen på sommerdekk.

De siste årene har det vært mellom 300-350 bobiler på besøk gjennom helgen, og det synes både vi hos Lians og Målselv kommune er skikkelig stas!