Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

DSC_7550.jpg
Salgsavdeling
 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

2020-Modeller
Kontakt forhandler

Årsmodell

Type bobil

Sengeplasser

-

Totalvekt

-
kg

Lengde

-
cm

Polar bobil

I over 50 år har Polar lagt til rette for komfort og opplevelser for ferieglade nordmenn. Hver eneste reise har gitt ny inspirasjon til et komplett feriehjem. Polar Grizzly byr på suveren komfort, og er en utmerket base for å skape minner for livet.

I et tøft klima og røffe værforhold produseres Polar Grizzly, en bobil som er skreddersydd for det nordiske markedet. Ved fabrikken i Dorotea pågår det et konstant utviklingsarbeid av nye og innovative løsninger.

Skapt for helårsbruk
Polar Grizzly er bygd for helårsbruk, og er like behagelig å kjøre på isete vinterveier som på svingete asfalt i sydligere strøk. I den semi-integrerte bilen bor man komfortabelt med en pen og smidig innredning. Man kan velge mellom tre ulike planløsninger, hvor to har en bekvem og romslig garasje.

Praktisk innredning
Innenfor ytterdøren møter man en praktisk garderobe med plass til yttertøy og sko. Kjøkkenet er funksjonelt, med et stort kjøleskap og komfyr. Planløsningene med garasje har et opphøyd soveområde, og man kan velge mellom enkeltsenger og dobbeltseng. I soveområde finnes det både mørkleggingsgardiner og myggnetting for en god natts søvn. Badet har et praktisk forbrenningstoalett. I oppholdsrommet er det en bekvem sittegruppe med plass til fem personer, og setene i førerhuset kan snus mot bordet. Hele bobilen har vannbåren varme. 

Bestill verkstedtime og deler