Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

DSC_7550.jpg
Salgsavdeling
 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

2020-Modeller
Kontakt forhandler

Årsmodell

Type bobil

Sengeplasser

-

Totalvekt

-
kg

Lengde

-
cm

Solifer bobil

Uansett hvilke eventyrlige opplevelser du legger opp til, har Solifer konstruert kjøretøy som passer for deg - og målet er at du skal oppdage enda mer. En stor dose nyskjerrighet og lang erfaring med å bygge "hjem på hjul" er hemmeligheten bak bobilseriene fra Solifer.

Den finske bobil- og vognprodusenten Solifer er kanskje mest kjent for sine vinterisolerte campingvogner, spesielt utviklet for det nordiske markedet. Men produsenten tilbyr også bobiler som tilfredsstiller minst like høye krav til kvalitet og isolering

Garantier
Når du velger en Solifer, gjør du et trygt og godt kjøp. Modellene er ekstremt tette og velbygde, og produsenten tilbyr dermed en omfattende garantipakke. Alle modeller leveres med to års fabrikkgaranti. Emotion og Finlandia leveres dessuten med 12 års tetthetsgaranti, og City, Action og Traveling leveres med 5 års tetthetsgaranti. 

Bobiler for ulike behov
Med modellene City, Action, Traveling, Emotion og Finlanda tilbyr Solifer solide bobiler for de fleste behov. Produsenten fokuserer på prisvennlige, enkle og pålitelige kjøretøy. 

Bestill verkstedtime og deler