Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

DSC_7550.jpg
Salgsavdeling
 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

2020-Modeller
Kontakt forhandler

Årsmodell

Sengeplasser

-

Totalvekt

-
kg

Lengde

-
cm

Polar campingvogn

Der klimaet og veiene er som tøffest, der bygger svenske Polar sine campingvogner. Det betyr at du får en vogn som er bedre bygd. Den tåler det meste – både dårlig vær og uvanlig mange timer ute på veier som sjelden er perfekte.

Hver eneste vogn som ruller ut av Polar-fabrikken, har blitt kvalitetstestet. Det gjøres for at vognen din skal kunne tåle alle utfordringer den vil støte på. Det er Polar alene om i bransjen. Med en ekte Polar-vogn kan du være trygg på at reisen blir så bra som du har tenkt. Det er derfor det alltid lønner seg å satse på kvalitet når du kjøper campingvogn. 

Kvalitet
Hver eneste Polar-vogn er siden 1964 bygget av mennesker, for det meste håndlaget. Fabrikken ligger i Dorotea i Norrland og 80% av alle Polar-vognene som har blitt produsert, ruller fortsatt på veiene rundt om. 

Tetthetsgaranti
Polar vet hva som kreves for at du skal kunne bo hvor du vil, hele året. Alltid med det samme behagelige inneklimaet. Vognene tetthetstestes i eget klimakammer, der de utsettes for 36 000 liter vann og stormvinder i en time. Inne i vognen har Polar en kontrollør som tar fuktighetmålinger og sikrer at alle kvalitetskrav oppfylles. Alle Polars campingvogner leveres dermed med 7 års tetthetsgaranti.  

Bestill verkstedtime og deler