Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

DSC_7550.jpg
Salgsavdeling
 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

2020-Modeller
Kontakt forhandler

Årsmodell

Sengeplasser

-

Totalvekt

-
kg

Lengde

-
cm

Solifer campingvogn

Når Solifer lager campingvogner, er det med spesiell tanke på vårt nordiske klima. I over 50 år har produsenten levd seg inn i hvordan regn, sol, kulde og varme påvirker måten du bor på. Produsenten har brukt utallige timer på å finne den gode kjøregleden, kombinert med komfort som holder i allslags vær.

Allerede for 50 år siden bestemte Solifer seg for at deres vogner skal tåle å være med som det ultimate og grenseløse reisefølget for deg som vil ut på eventyr. Det er en tanke som har vist seg å være like riktig i dag. 

Ruller inn i fremtiden
Fremtiden er et sted som skal ha plass til mye. Tidligere var det kun bobilene til Solifer som ble fabrikkprodusert i Tyskland, men ved å la campingvognene bli produsert på samme sted har produsenten nå funnet en effektiv måte å holde kostnadene nede på, samtidig som produksjonen beholder den høye kvaliteten og omsorgen for produktene. 

Nordens mest solgte
Solifer er Nordens mest solgte campingvogn, med cirka 70 000 Solifer-vogner på veiene i dag. Rundt i Norden er det mange klubber som fører Solifer-entusiaster sammen. Og det er ikke så rart, de som velger Solifer har mye til felles. I tillegg til sansen for det lille ekstra, i form av smarte funksjoner og løsninger som du ikke finner i andre campingvogner og bobiler, finnes ønsket om å bli en del av naturen og landskapet, ikke bare kjøre gjennom det. Bedre skussmål kan man ikke få. 

Bestill verkstedtime og deler